< Ons volledig verhaal

2016 : professionaliseren …

In 2016 kregen we meer aandacht en vragen vanuit de lokale horeca om iets meer met onze Kroeger te doen. We zouden liegen, mochten we zeggen dat dit onze ijdelheid niet streelde. De wens om ooit ons eigen biertje te kunnen bestellen aan de toog van café en restaurant werd plots bijna realiteit.

onze eigen installatie bood niet enkel te weinig capaciteit, ook naar voedselveiligheid en accijnzen hadden we enkel de mogelijkheid om ons eigen bier zelf thuis te nuttigen. Onze kroeger uitbesteden aan een proefbrouwerij lag toen niet in de lijn van onze verwachtingen en daarom werd gezocht naar een lokale brouwer met meer capaciteit die ons hier wou in bijstaan. Heel dankbaar hebben we toen gebruik kunnen maken van de capaciteit van Stefan om samen met hem onze Kroeger in de frigo’s van de horeca te krijgen.

Hoe fier waren we op deze foto’s als we niet veel later onze eerste keer mochten leveren in het Skov te Buggenhout.

201609_ 286 201609_ 289 201609_ 293 201609_ 302 201609_ 317 201609_ 319 201611_ 404 201611_ 449 201611_ 454

0

shopping cart